Zorg en Beveiliging
Naast mijn sport Eagle Claw kungfu heb ik meer dan 10 jaar in de beveiligingsbranche gewerkt. Vervolgens heb ik mijzelf verder ontwikkeld om als zorgprofessional verder aan het werk te gaan. Sinds 2014 ben ik werkzaam in deze sector. In 2019 ben ik parttime gestart als freelancer in de zorgsector of beveiligingssector. Neem voor meer informatie contact op 06 – 15 90 22 52.

Zorgprofessional
Als specialist in de maatschappelijk dienstverlening heb ik specifieke doelgroepen tijdelijk of langdurig begeleid of ondersteund. Hier heb ik meer dan voldoende kennis en ervaringen opgedaan in de verschillende zorgsectoren; Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Centraal Orgaan Asielzoekers, Jeugdzorg of Jeugdzorg Plus, Voorgezet Speciaal Onderwijs (VSO) en Justitiële Inrichtingen.


Kernwaarden:
– gelijkwaardig
– empathisch
– duidelijk
– oprecht
-betrouwbaar

Beveiliger
Als algemeen beveiliger heb ik in de loop der jaren voldoende kennis en ervaringen opgebouwd. Zo heb ik gewerkt in de horecabeveiliging, persoonlijke beveiliging, nachtwaker in een winteropvang, bij verschillende zorginstellingen, winkelsurveillance bij diverse evenementen en andere vaste objecten waar beveiligd moet worden. Ook werkzaam geweest als buitengewone opsporingsambtenaar bij gemeente Utrecht.

Kernwaarden:
– zelfstandig
– besluitvaardig
– klantgericht
– oplettend
– daadkrachtig

Aspen Valley in Enschede.

Faciliteiten Beveiliging Nederland in Emmen.