Algemene voorwaarden

Aanmelding
Je wordt als lid ingeschreven wanneer je het aanmeldingsformulier ondertekend en het eenmalige inschrijfkosten € 15,- voor de eerste les betaald.

Diversen
Het deelnemen van de lessen en of vrije training is onder eigen verantwoordelijkheid. Bij twijfel aan je gezondheid word je dringend geadviseerd overleg te plegen met je huisarts. De leiding kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en of het zoekraken van persoonlijke eigendommen.

Kleding voorschriften
Leden kungfu behoren een zwarte broek te dragen zonder logo’s en of andere opdruk. Alleen T-shirt met sportschool opdruk. Dit is te bestellen bij de leiding.

Training
Tijdens de lessen is het verboden om sieraad (en) of horloge te dragen, tenzij met een medische verklaring.

Examen
Voor de examinering voor een kungfu sjerp is de kosten per persoon € 8,-.

Contributie:
Ieder tweede week van de maand, ontvangt u een betalingverzoek van de organisatie via de email, sms, whatsapp of tikkie om de maandelijkse betaling te voldoen. Ook is het mogelijk om de betaling zelf over te maken binnen 7 dagen op bankrekening: NL73 ABNA 0445 9621.

Opzegging
Graag ontvang ik uw schriftelijk bevestiging dat je het lidmaatschap opzegt. Houdt rekening met je één maand opzegtermijn, gedurende opzegperiode kunnen de lessen nog worden gevolgd.