With No Start There is No End

Always Stay Focused

And You Will Be A Pro!

Medailles gewonnen op 01-09-2019, Chin Woo International kampioenschap in Berlijn (Duitsland).

Wie is Levi Maulany?

Levi Maulany hoge trapLevi Maulany trap

De sport en denkwijze is mij met de paplepel ingegoten: door mijn vader Wim Maulany ben ik van jongs af aan (vanaf 6-jarige leeftijd) getraind met het systeem Eagle Claw kungfu (martial arts). Deze sport is een belangrijk deel van mijn leven, omdat het mij discipline, doorzettingsvermogen, zelfbeheersing en zelfvertrouwen heeft gegeven om mijzelf staande te houden in het dagelijkse leven.

Vervolgens heb ik de opleiding Algemene Beveiliging behaald en ging ik werken in de beveiligingsbranche. Door de jaren heen heb ik veel kennis en ervaringen opgedaan, maar ik wilde verder in dat gebied heb ik de opleiding buitengewone opsporingsambtenaar gevolgd, één jaar werkzaam geweest bij gemeente Utrecht.

Op een gegeven moment wilde ik mijzelf meer uitdagen richting het sociale gebied. Toen heb ik de opleiding Maatschappelijke Zorg (specifieke doelgroepen) gevolgd en het diploma behaald. Daarna was ik werkzaam als sociotherapeut, woonbegeleider en groepsbegeleider bij diverse zorg- en welzijnsorganisaties. Door aansporingen van buitenstaanders en mijn eigen ervaringen ben ik als freelance gaan werken in de beveiliging en als zorgprofessional.

De constante factor door de jaren heen was dat ik altijd mijn sport Eagle Claw kungfu beoefend heb, vooral in de ochtend, voordat ik naar het werk ging. Dit deed mij altijd heel goed, waardoor ik fysiek en mentaal goed in balans blijf. Verder ben ik gegroeid, vooral in de internationale traditionele kungfu-branche en ben ik Rijksgediplomeerd Leraar (LMA).